La carte Fountain

Fountain: een handtekening sinds

1972

De Fountain-Groep werd in 1972 opgericht en werkte zich in de loop der jaren op tot Europees marktleider met het meest uitgebreide drankenaanbod voor bedrijven en organisaties van 5 tot 50 personen en voor grote klanten met meerdere vestigingen.

De Groep werkt in 28 landen en bouwde een sterke faam en identiteit op, die berusten op service en een aanbod met een persoonlijke toets, met een ruim gamma van producten à la carte die via een distributienetwerk in de buurt worden verdeeld. Automaten of machines met patronen of capsules, waterfonteinen, alle toebehoren en accessoires… bij de Fountain-Groep kunnen de klanten werkelijk op totaalservice rekenen.

De Fountain-Groep verdeelt een hele waaier aan producten, onder de eigen merknaam of onder andere labels. Daarom kan de Groep ook steeds de oplossing bieden die bedrijven en structuren zoeken om hun eigen aanbod aan klanten en/of personeel te kunnen aanpassen aan welbepaalde criteria, zoals het verbruiksvolume of het profiel van de verbruikers.

Sinds 1999 is de Fountain-Groep genoteerd op Euronext.

Ontdek Fontein
door de tijd

Een sterk gepersonaliseerd aanbod sinds 40 jaar

Omdat iedereen eigen prioriteiten en eisen heeft, en geen enkele klant gelijk is, omdat smaak op de eerste plaats een zeer persoonlijke kwestie is, biedt Fountain sinds 40 jaar het meest uitgebreide gamma dranken voor bedrijven aan dat op de markt te vinden is. Keuze, kwaliteit en service à la carte… bij Fountain wordt elke klant als een unieke partner behandeld.

Contact

Raadpleeg een Fountain-adviseur

De toestellen

Alle beschikbare toestellen

© Fountain Industries Benelux | Sitemap | Disclaimer | Intranet | Fountain Group | Links